Kategorier
Indlæg

Tak for indsatsen til arbejdsdagen

Hej Alle

Jeg vil på bestyrelsens vegne sige mange tak for hjælpen til de fremmødte. Det var i år en lille men arbejdssom gruppe.

Tak til dem som dukkede op og hjalp.

Vi fik tyndet ud på stien mod busstoppestedet, således at det nu er fremkommeligt igen. Derudover fik vi ordnet træet som var væltet under en storm og samtidig ordnet og malet den bænk som er i samme område.

På legepladsen fik vi tyndet ud således at det igen er muligt at bevæge sige ind fra siderne, samt se ind på legepladsen fra siderne. Ligeledes blev der malet en bænk.

Så nød vi et par pizzaer og det var det.

Vi ser nu frem til Sankt Hans aften hvor vi jo traditionen tro holder bål og der vil være en øl og vand til de fremmødte. Tidspunkt for bålstart vender vi tilbage med. Det er muligt at lægge hækaffald på bålet, men kun hækaffald. Ikke sække med græs, sand eller jord. Det er sket tidlgere og det er ikke godt.

Kristian Kohn